Shakura Energy

SHakura energy

SHAKURA ENERGY DRINK UIT AMSTERDAM

Shakura Energy richt zich in tegenstelling tot andere bekende energiedranken meer op de zogenaamde high class markt. Door de luxe zwart-gouden verpakking past dit drankje perfect in de bar van een luxe club door het bling-bling effect.

De stijlvolle afwerking valt zeker op tussen alle andere schreeuwerige verpakkingen. Niet voor niets groeit dit merk in populariteit in het uitgaansleven. Frisdrank.com heeft bewust voor Shakura Energy gekozen omdat de verkoop van dit merk razendsnel groeit. Daarom is dit energiedrankje een grote kans voor u om te verkopen.

Bovendien biedt Frisdrank.com Shakura energiedrank zeer voordelig aan. Dit kan door onze slimme inkoop en brede internationale netwerk. Wij leveren direct uit onze grote voorraad waardoor u uw bestelling zeer snel binnen heeft.

Shakura ENERGIEDRANK

Shakura Energy is ideaal voor iemand die wel een energie boost kan gebruiken. Met het van origine Nederlandse energiedrankenmerk Shakura kunt u langer geconcentreerd werken of studeren, de hele nacht feesten of zich oppeppen voor een sportprestatie.

Shakura Energy bevat cafeïne, taurine en vitamines B3, B5, B6 en B12. Deze energiedrank smaakt bovendien naar honing. Met mineraalwater als basis en de milde energiedrink smaak is Shakura een verfrissende optie voor direct extra energie. IJskoud is deze energiedrank het lekkerst om te drinken.

Shakura varianten

Het Amsterdamse energiedrankje smaakt naar honing. Daarnaast is er ook een special edition met bosbessen en frambozen smaak (Blueberry & Raspberry). Een heerlijke fruitige variant in een chique groen-gouden blikje. Daarnaast biedt Shakura Energy ook een Sugar Free versie in het wit-gouden blikje.

Shakura doet veel demonstraties in het land om mensen te overtuigen van de smaak en het effect van deze energiedrank. Daarnaast werkt Shakura veel samen met rappers zoals Broederliefde en Ismo voor brede exposure. Dat is ook de reden waarom deze unieke formule zo succesvol is en een eigen plek opeist in de markt van energiedranken!

Voordelige Shakura energiedrank

Frisdrank.com biedt Shakura Energy voordelig aan. Dit kunnen wij doen doordat wij in bulk inkopen en heel Europa als afzetmarkt hebben. Hierdoor kunnen wij de meest voordelige prijzen bedingen bij leveranciers.

U heeft hier uiteraard baat bij aangezien wij het voordeel volledig aan u geven. Op deze manier bieden wij u een interessante marge op dit energiedrankje waardoor u ook de ruimte heeft om aantrekkelijke aanbiedingen met Shakura Energy te doen. U zult zien dat dit merk energiedrank snel verkoopt door de exposure die het krijgt.

Uitmuntende service

Wij houden een grote voorraad Shakura Energy aan waardoor wij altijd razendsnel aan u kunnen leveren. U heeft uw bestelling in principe de volgende werkdag binnen. Mocht er nood aan de man zijn dan zet onze klantenservice graag een stapje extra om uw problemen op te lossen. Om u nog beter van dienst te zijn.

Niet voor niets wordt onze klantenservice alom geroemd door alle groothandels en distributeurs die hun (energie)dranken al bij ons kopen. Bovendien denken wij graag mee met u. Door ons uitgebreide internationale netwerk zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

U weet als eerste van veelbelovende kansen zoals Shakura Energy. Wij delen deze kennis graag met u zodat wij u ondersteunen om te groeien met uw onderneming.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01