Monster Energy

Monster energy

MONSTER ENERGY DE TEGENDRAADSE ENERGY BOOST

Laat het beest in u los met Monster Energy! Deze energie drink is het meest energetische drankje ter wereld door de unieke combinatie van ingrediënten. De smaak van dit energiedrankje is intens maar mild tegelijk.

Niet voor niets is het een zeer populair drankje dat vooral onder jongeren gretig aftrek vindt. Het energiedrankje is zonder enige twijfel de nummer 1 energiedrank in de Verenigde Staten. Frisdrank.com biedt bewust Monster Energy aan omdat de werkwijze van het bedrijf uniek is.

Dit rebelse karakter past perfect bij de visie van Frisdrank.com. Bovendien kunnen wij Monster Energy zeer voordelig aanbieden door ons innovatieve inkoopsysteem. Wij leveren razendsnel vanuit onze eigen voorraad zodat u blind op ons kunt vertrouwen.

Eigenwijze Monster Energy

Monster Energy werkt anders dan andere bedrijven. Het bedrijf geeft geen geld uit aan dure reclame campagnes. Daarentegen sponsort het vooral artiesten en sporters met potentie die van hun passie hun carrière maken.

Daarom is deze energie drink veel meer dan een energiedrankje; het is een levensstijl in een blik. Monster Energy heeft de Monster Army in het leven geroepen om de volgende generatie sterren te steunen. Het is eigenlijk een soort van community die steeds groter aan het worden is.

De jongere generatie wil ergens bij horen en het imago van deze Monster club heeft veel aantrekkingskracht. Vandaar dat Monster Energy niet in uw assortiment mag ontbreken.

Diverse Monster Energy varianten

Monster Energy is een koolzuurhoudende energiedrank met vitamines zoals B2, B3, B6 en B12. Het bevat onder andere taurine, ginseng en cafeïne. Daarom heeft deze energiedrank een zo intense smaak.

Maar het is niet alleen dat ene energiedrankje. Er zijn tientallen varianten van deze energiedrank. De voornaamste (en meest populaire) energiedrankjes zijn uiteraard de Monster Original en de Zero Ultra. Daarnaast biedt Monster Energy verschillende smaken zoals Ultra Blue, Ultra White, Ultra Violet en Ultra Red.

Andere best seller zijn Monster Energy Green, Monster Ripper, Monster The Doctor en Monster Mule.

Ook worden er special editions op de markt gebracht in samenwerking met sterren. Zoals Monster Energy Hamilton in samenwerking met F1-coureur Lewis Hamilton.

Monster Energy voordeel

Frisdrank.com biedt Monster Energy energiedrankjes voordelig aan. Door onze grote inkoopkracht zijn wij in staat om deze energiedrankjes goedkoop in te kopen. Mede dankzij onze Europese afzetmarkt,

Wij geven dit voordeel door aan u. Zo kunt u met een grotere marge veel vaker interessante aanbiedingen kunt doen. Op deze manier trekt u nieuwe en bestaande klanten naar uw locatie toe.

Wij leveren altijd vanuit onze grote voorraad zodat wij u snel kunnen bedienen. Ons innovatieve logistieke systeem sluit daarom naadloos aan op uw inkoopsysteem.

MONSTER VOORDEEL

Door onze internationale contacten met de belangrijkste spelers op de markt is Frisdrank.com als geen ander op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Zeker op het gebied van energiedranken.

Daarom weten wij als eerste welke kansen er zich voordoenen wanneer er Monster voordeel behaald kan worden. Zoals nieuwe varianten van Monster Energy of andere opkomende merken.

Wij delen onze kennis altijd graag met u zodat u kunt excelleren. Op deze manier hoeft u zich niet te verdiepen in de markt. U kunt vertrouwen op onze expertise zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01