Bounty

BOUNTY

Met een hap uit een met kokos gevulde Bounty chocoladereep waant iemand zich direct in tropische oorden. Daarom kan het gerust een stukje paradijs op aarde worden genoemd. De kokosvulling doet uiteraard denken aan een tropisch eiland vol met kokosnoot bomen en een Bounty is daarom de perfecte snack om even tot rust te komen en puur te genieten. Niet voor niets vindt deze gevulde chocoladereep gretig aftrek in de Benelux.

U kunt Bounty uiteraard ook bij Frisdrank.com betrekken. Wij zijn een voorname distributeur van (fris)dranken, chips
en chocolade snacks zoals Mars, Twix, Snickers, M&M’s en Maltesers. Door ons uitgebreide internationale netwerk
kunnen wij als geen ander een verrassend assortiment aanbieden van A-merken en opkomende merken. Op deze
manier kunt ook u razendsnel inspelen op nieuwe trends.

Door onze schaalvoordelen kunnen wij de repen met Bounty chocolade voor een zeer voordelige prijs aan u aanbieden. Bovendien betrekken wij alle producten op de meest goedkope locaties in Europa zodat u altijd zeker bent van voordelige prijzen. Hierdoor kunnen wij u een zeer interessante marge aanbieden waardoor u ook ruimte overhoudt voor Bounty aanbiedingen.

Bounty reepjes

Bounty werd in de jaren vijftig door Mars Company geïntroduceerd. In deze tropische chocoladereep wordt overigens geen palmolie gebruikt maar cacaoboter.

Deze candy bar is een met kokos gevulde chocoladereep. Deze tropische verrassing wordt verpakt per twee reepjes en daarom is deze chocoladereep ook prima geschikt om te delen met anderen. Maar vooral is deze candy bar geschikt om even een momentje voor uzelf te nemen om er van te genieten.

Soorten chocoladerepen

Er zijn twee soorten chocolade candy bars op de markt gebracht: Bounty Melk (in de blauwe wikkel) welke is omhuld in een laag melkchocolade en Bounty Puur (in de rode wikkel) welke weer is omhuld met een laag pure chocolade.

Daarnaast zijn er diverse varianten gemaakt op deze chocoladereep zoals Bounty ijs en voor de echte liefhebbers van
de met kokos gevulde chocoladereep is er nu ook Bounty Drink verkrijgbaar.

Overige candy bars van Mars

Naast deze tropische verrassing kunt u bij Frisdrank.com ook de andere candy bars van Mars Company verkrijgen zoals Mars, Twix, Snickers, M&M’s, Milky Way en Maltesers.

Bounty voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende frisdrankenleverancier in de Benelux en Europa. Naast frisdranken en andere dranken zoals water, vruchtensappen en koffie, kunt u bij ons ook snacks verkrijgen zoals chips en snoep. Ons snoepgoed assortiment is zeer divers en wij bieden u naast Bounty een breed productenpalet aan zodat u al uw (chocolade) snacks in een keer bij ons kunt verkrijgen.

Wij bieden een divers assortiment aan, een combinatie van A-merken en opkomende merken. Zo houdt u uw assortiment altijd bijzonder en verrassend voor uw klanten.

Dankzij onze schaalvoordelen en onze innovatieve logistiek zijn wij in staat om al onze producten telkens weer voor een zeer voordelige prijs te betrekken en dat merkt u direct aan onze prijzen. U bent zo altijd zeker van een ruimen marge waardoor u ook ruimte heeft voor interessante aanbiedingen. Wij leveren bovendien snel vanuit ons Nederlandse magazijn.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01