Evian

Evian

Evian

Steeds meer mensen drinken mineraalwater of natuurlijk bronwater omdat er steeds meer vraagtekens worden gezet bij de kwaliteit van het kraanwater. De kwaliteit van het Nederlandse kraanwater is een van de beste ter wereld, al zitten er steeds vaker zeer kleine hoeveelheden chemicaliën in die lastig gefilterd kunnen worden en de gezondheid kunnen schaden. Daarom stappen vele mensen over op puur natuurlijk water.

Evian behoort tot de meest verkochte watermerken ter wereld. Evian is onderdeel van Danone en dat is bronwaterproducent nummer 1 voor Nestle Waters en Coca Cola Waters (bekend van onder andere c).

Frisdrank.com biedt verschillende watermerken aan waaronder het bronwater van Evian. Wij hebben een innovatief distributiesysteem waardoor we dit water goedkoop en razendsnel uit voorraad kunnen leveren.

Natuurlijk mineraalwater

Het bronwater van Evian ontspringt in Évian-les-Bains, aan de voet van de Franse Alpen. Deze bron werd al 230 jaar geleden ontdekt en in gebruik genomen.

Dit bronwater kenmerkt zich door de van nature aanwezige elektrolyten en mineralen. Daardoor heeft het water een neutraal uitgebalanceerde pH van 7,2 en de zo kenmerkende koele en frisse smaak. Evian zorgt ervoor dat het water op duurzame wijze wordt gewonnen bij de bron zonder enige toevoeging. Daarom kan iedereen ter wereld genieten van heerlijk natuurlijk bronwater, puur natuur uit de Franse Alpen.

Évian-les-Bains bevindt zich in een uniek geologisch landschap dat 50.000 jaar geleden ontstond toen gletsjers smolten aan het einde van de ijstijd. Het natuurlijk bronwater komt van de regen en sneeuw die op de gletsjerplateaus vallen. Dit water wordt vervolgens op natuurlijke wijze gefilterd door de talloze lagen ondergronds gesteente. Daarom heeft dit water ook verder geen enkele bewerking nodig.

Verschillende varianten

Naast het natuurlijk bronwater heeft de Franse waterproducent met Evian+ een nieuwe variant geïntroduceerd. Deze watervariant is een sprankelende drank op basis van natuurlijk bronwater versterkt met mineralen, magnesium en zink. Dit helpt om de hersenfunctie te ondersteunen en is daarom een geschikte drank om de hersenen de voeden. En daarnaast is het bijzonder lekker en de perfecte manier om sprankeling toe te voegen aan je leven.

Evian+ komt in de volgende smaken: Lime & Ginger, Rasperry & Ginseng, Cucumber & Mint en Grapefruit & Mint. Allemaal verfrissende smaakcombinaties dus waardoor Evian+ al je zintuigen een opkikker geeft.

Duurzaamheid

Evian staat ook voor duurzaamheid. Het natuurlijk bronwater is immers een natuurlijke gift en wij zullen alles op alles moeten zetten om dit geschenk te beschermen om het nog eeuwenlang te behouden. Daarom ontplooit Evian allerlei duurzaamheidsinitiatieven en gaat het de samenwerking aan met innovatieve partners.

Ook werkt de waterproducent al 25 jaar samen met de lokale gemeenschap om de natuurlijke waterbron te blijven beschermen. De missie van Evian is om u verfrissend natuurlijk bronwater aan te bieden met zo min mogelijk impact op het milieu.

Evian voordelig inkopen

Door de grote inkoopkracht van Frisdrank.com zijn wij in staat om Evian voordelig in te kopen. Dit komt mede door ons internationale netwerk zodat wij het water kopen waar het zo goedkoop mogelijk is.

Daarnaast houden wij in Nederland een grote voorraad aan zodat wij te allen tijde de volgende dag uit voorraad kunnen leveren. Onze enthousiaste klantenservice zorgt er bovendien voor dat u altijd op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01