Mars Chocolate

Mars Chocolate

MARS

De Mars chocoladerepen zijn al decennialang zonder twijfel de nummer 1 in de wereld. Mars stilt stevige trek en dat merkt u ook direct wanneer u een hap neemt. De intense karamelsmaak in combinatie met de nougatvulling en het omhulsel van melkchocolade zorgt ervoor dat deze snoepreep zeer populair is bij jong en oud.

Frisdrank.com vernieuwt het assortiment voortdurend en stonden wij voorheen bekend als frisdrankenleverancier, tegenwoordig verkopen wij ook andere dranken en snacks zoals chips en snoep. De candy bars van Mars Company zoals Twix, Snickers, Bounty, Milky Way, M&M’s en Maltesers mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Met een combinatie van bekende A-merken en opkomende merken maken wij ons assortiment altijd bijzonder en verrassend.

Door onze verfrissende aanpak zijn wij als geen ander in staat om Mars chocolade repen op zeer voordelige wijze te betrekken. Met onze schaalvoordelen en innovatieve manier van distributie kunnen wij lage prijzen bedingen zodat u er een meer dan interessante marge aan overhoudt.

Mars chocoladerepen 

Mars is een van origine Britse chocoladereep met een zeer herkenbare zwarte verpakking met rode letters. Deze chocoladereep bevat nougat met een dikke laag karamel welke is omhuld met een knapperige laag melkchocolade. De chocoladereep geeft een flinke boost door de hoge energiewaarde. Niet voor niets is het een zeer populair tussendoortje.

Mars soorten 

Andere candybars staan erom bekend om veel verschillende varianten aan te bieden maar dat is bij Mars niet nodig. Er is een candybar die al zo iconisch is dat elke variant afbreuk zou doen aan de smaak.

Hiernaast zijn er wel enkele andere productvarianten zoals Mars ijs en ook is er sinds kort Mars Drink verkrijgbaar, een heerlijke Mars chocolate drink die de smaak van de originele candy bar nauw evenaart.

Candy bars van Mars Company 

Het moederbedrijf heeft diverse andere chocolade candy bars waaronder Twix, Snickers, Bounty, M&M’s, Milky Way en Maltesers. Het assortiment aan chocolade snoeprepen is daarom zeer divers en kunt u allemaal betrekken via Frisdrank.com.

Mars drinks voordelig inkopen

Frisdrank.com is een voorname distributeur van frisdranken en andere dranken in de Benelux. Sinds kort bieden wij ook snacks zoals chips en snoep aan zodat u bij ons voor alles terecht kunt rondom dranken en snacks. Zo ook met alle candybars zoals Mars, Twix, Snickers, Bounty, Milky Way, M&M’s en Maltesers.

Wij bieden een bijzonder assortiment aan van bekende A-merken in combinatie met opkomende merken. Op deze manier kunt u razendsnel inspringen op nieuwe trends omdat wij onze kennis over opkomende ontwikkelingen graag met u delen. Op deze manier kunt u uw klanten telkens weer verrassen met nieuwe producten.

Door onze internationale omvang zijn wij als geen ander in staat om lage prijzen te bedingen en bovendien betrekken wij onze producten op de meest goedkope plekken in de wereld. Dit voordeel geven wij graag direct aan u zodat u met uw bovengemiddelde marge ook voldoende ruimte heeft voor interessante Mars aanbiedingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01