Fanta

Fanta

FANTA SPRANKELENDE FRISRANK MET FRUITSMAAK

Fanta is een leuk en ongebruikelijk drankje wat sprankelt door de fruitige smaak. Niet voor niets is het één van de meest populaire frisdranken ter wereld. De authentieke smaak van deze frisdrank zorgt vooral voor een grote populariteit onder jongeren.

Het grote voordeel van deze frisdrank is uiteraard dat het geen cafeïne bevat. Naast de regular smaken heeft deze sinaasappelfrisdrank ook suikervrije frisdranken wat handig inspeelt op de wens van consumenten om gezonder te leven. Frisdrank.com is distributeur van Fanta en kan deze frisdrank snel en voordelig leveren.

Dit komt door onze grootschalige slimme inkoop waarbij wij zelf voorraad houden. U kunt uw inkoop hierdoor naadloos laten aansluiten op ons logistieke systeem. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de inkoop van frisdranken.

Fanta Orange

Fanta Orange, de klassieker, is een unieke ervaring door de authentieke smaak. Deze frisdrank met sinaasappelsmaak is gemaakt uit natuurlijk sap concentraat. Naast deze natuurlijke aroma’s bevat Fanta verder geen toegevoegde kleurstoffen. Een zeer natuurlijk drankje dus.

De sprankelende frisdrank is heerlijk om gekoeld te drinken met een paar blokjes ijs. Daarnaast wordt deze frisdrank veelvuldig in cocktails gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de populaire cocktails zoals de Fandori en de Nigerian Chapman. Zo ziet u dat Fanta op meerdere manieren toe te passen is.

HEERLIJKE SMAKEN

Fanta is vanzelfsprekend vooral bekend om de originele sinaasappelsmaak: Orange. Om in te springen op de trend dat steeds meer mensen om gezondere frisdranken vragen heeft Fanta ook een No Sugar versie op de markt gebracht: Fanta Orange Zero.

En niet zonder succes! Het is immers één van de best verkopende producten van de frisdranken fabrikant. Daarnaast heeft Fanta ook de populaire Lemon smaak gelanceerd (ook verkrijgbaar als Lemon Zero). Ook zijn er verschillende exotischere smaken (met of zonder suiker) zoals Cassis, Exotic en What the Fanta (een spannende frisdrank met appelsmaak).

In totaal verkoopt deze frisdrankenfabrikant maar liefst 90 authentieke smaken wereldwijd. Op deze manier heeft u daadwerkelijk iets te kiezen.

Voordelige Fanta inkopen

Frisdrank.com heeft door zijn Europese afzetmarkt een goede inkooppositie voor de frisdrank Fanta, onderdeel van The Coca Cola Company. Aangezien wij slim inkopen kunnen wij voordelige prijzen bedingen. Bovendien maken wij geen gebruik van dure tussenschakels.

Op deze manier kunt u Fanta zo voordelig mogelijk inkopen via Frisdrank.com. Door de grote voorraden en ons innovatieve logistieke netwerk kunnen wij zeer snel leveren vanuit onze eigen voorraad. U kunt daarom vertrouwen op snelle levering. Zo kunt u uw eigen voorraad zo klein mogelijk houden en ons inschakelen om uw voorraad Fanta regelmatig aan te vullen.

Trends frisdranken

Net zoals bij vele frisdranken ondergaat Fanta ook voortdurend veranderingen rondom smaken en uitvoeringen. Wij houden deze veranderingen nauwgezet in de gaten. Door ons uitgebreide Europese netwerk en contacten met de belangrijkste spelers in de markt zijn wij als eerste op de hoogte van ontwikkelingen.

Wij delen onze kennis graag met u. Op deze manier kunt u ook veel slimmer inspelen op veranderingen om zo uw concurrentie voor zijn. Frisdrank.com is uw partner voor de inkoop van frisdranken. Wij denken graag met u mee hoe u nog beter aansluit op de vraag vanuit de markt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01