Lavazza

LAVAZZA

Iedereen die eens in Italië is geweest, heeft ongetwijfeld wel een kopje Lavazza espresso gedronken. Zeker als u in de buurt van Turijn bent geweest, waar deze koffie de trots van de stad is. Lavazza is niet meer weg te denken uit het Italiaanse straatbeeld en over de hele wereld wordt deze heerlijke Italiaanse espresso gedronken.

Lavazza is een echt Italiaans familiebedrijf en dat merkt u ook direct aan de smaak. U proeft de passie voor uitmuntendheid waardoor elk kopje espresso een unieke ervaring is.

Frisdrank.com is niet alleen een toonaangevende speler op het gebied van frisdranken, maar ook op het gebied van koffie bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze slimme manier van inkopen, zijn wij telkens weer in staat om u razendsnel tegen lage prijzen te voorzien van de dranken die u nodig hebt. Ons assortiment is zeer uitgebreid waardoor u telkens weer in staat bent om uw klanten te verrassen.

Oorsprong Lavazza

Luigi Lavazza begon in 1895 zijn de eerste koffiewinkel in Turijn. Hij deed – onder andere in Brazilië – veel onderzoek naar de oorsprong en kenmerken van diverse koffieplanten. Daarnaast bestudeerde hij de kunst van het blenden om tot de perfecte koffiesmaak te komen.

Net na de Tweede Wereldoorlog is de basis van het huidige logo ontworpen waarbij de centrale letter “A” groter is dan de andere letters. Daarnaast werd ook het eerste Lavazza-blik geïntroduceerd om de smaak zo lang mogelijk te kunnen garanderen. Ondertussen is de vierde generatie bezig om het merk nog beter op de kaart te zetten.

Duurzame projecten

Lavazza is erg toegewijd op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft Lavazza succesvol een project gelanceerd waardoor de leefomstandigheden van ruim 3.000 boeren in acht verschillende landen is verbeterd.

Hierdoor is de lokale economische groei gestimuleerd, de levensstandaard van de boeren geleidelijk verhoogd en zijn er winstgevende landbouwtechnieken geïntroduceerd.

Intrigerende smaken Lavazza

Lavazza kent vele soorten koffiesmaken. Zo is Lavazza Rossa een bijzondere blend, samengesteld uit Braziliaanse Arabica en Afrikaanse Robusta koffiebonen. Het heeft een uniek aroma met een volle smaak die rijk en harmonieus is.

Lavazza Crema E Aroma is ook een harmonieuze blend van speciaal geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen. Door de romige textuur is deze Italiaanse koffie ideaal voor bijvoorbeeld een cappuccino.

Lavazza Qualità Oro is een andere unieke combinatie bestaande uit zes variaties van de beste Arabica-bonen uit Latijns-Amerika. Deze blend is vakkundig samengesteld en vormt de perfecte symfonie voor een superieure smaak.

Lavazza voordelig inkopen

Frisdrank.com is niet alleen leidend op het gebied van frisdranken, ook andere dranken zoals Lavazza koffie kunnen via ons worden ingekocht. Wij kijken op verfrissende wijze naar de markt en begeven ons graag buiten de gebaande paden. Op deze manier komen wij altijd weer nieuwe kansen tegen.

Wij kunnen alle producten tegen zeer lage prijzen aanbieden en leveren bovendien razendsnel uit voorraad aan u. Onze klantenservice is proactief en maakt het onmogelijke mogelijk. Op deze manier weet u dat u een toegewijde partner heeft die u helpt te groeien.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01