Capri Sun

Capri Sun

Capri-Sun

Capri-Sun is niet weg te denken bij ieder schoolreisje. De bekende pakjes sap met prikrietje zijn een feest voor elk kind. Dit van origine Duitse vruchtensapje staat bekend om de lekkere intense smaak en de handige meeneemverpakkingen. Alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en er worden dus geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Dat maakt Capri-Sun daarom ook een verantwoordelijk vruchtendrankje.

Alle Capri-Sun smaken bestaan slechts uit fruit en water. 40% water en 60% fruit wel te verstaan. Er zijn geen suikers, smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Niet voor niets is het een populair vruchtendrankje onder zowel ouders als kinderen.

Frisdrank.com heeft als frisdrankendistributeur uiteraard ook Capri-Sun vruchtensappen in het assortiment. Alle smaken hebben wij op voorraad in Nederland zodat wij snel kunnen leveren. Ons flexibele logistieke systeem maakt snelle levering mogelijk waarbij wij ons aanpassen aan uw wensen. Bovendien biedt onze moderne manier van inkopen u altijd een lage prijs zodat u een zeer interessante marge heeft.

Onafhankelijk merk vruchtensappen

Capri-Sun is in 1931 in Duitsland opgericht. Toen al was de filosofie om alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor deze vruchtensap, zonder chemische toevoegingen. De eerste benaming was Capri-Sonne Drink, maar die naam is later gewijzigd toen bleek dat deze vruchtensap ook internationaal een succes was.

Marktleider in natuurlijke vruchtensappen

Het internationale succes van de Capri-Sun smaken startte eind jaren zeventig. Dat kwam mede door de commerciële inzet van internationale sporthelden zoals Muhammad Ali. Daarna werd Capri-Sun al snel succesvol in Afrika en Azië geïntroduceerd.

De groei is zo snel gegaan dat Capri-Sun vanaf het begin van de jaren negentig zelfs marktleider werd op het gebied van natuurlijke vruchtensappen, in zowel Europa als de Verenigde Staten. Vanaf deze eeuw worden jaarlijks maar liefst ruim zes miljard pakjes vruchtensap verkocht in de hele wereld. Capri-Sun is verkrijgbaar in 119 landen, dus de zon schijnt altijd ergens waar de Capri-Sun smaken worden gedronken.

Heerlijke CAPRI SUN smaken

Het assortiment is aanzienlijk uitgebreid in de loop der jaren. De wereldwijde groei ging samen met een uitbreiding van het aantal smaken. Naar de traditionele Orange sinaasappelsmaak zijn ook de smaken Multi Vit, Banaan appel, Red Fruits, Safari Fruits en Tropical toegevoegd aan het assortiment.

Handige verpakkingen

Bovendien zijn er nieuwe verpakkingen geïntroduceerd die wat groter zijn qua inhoud en met een gebruiksvriendelijke dop. Alle verpakkingen zijn overigens ecologisch verantwoord zodat ze gemakkelijk afgebroken kunnen worden of zelfs gerecycled.

De European Space Agency (ESA) heeft de basis van deze verpakkingen zelfs gebruikt om astronauten te voorzien van drinken in de ruimte. Dat is pas een innovatieve verpakking!

Capri-Sun goedkoop inkopen

De verantwoorde vruchtensappen van Capri-Sun mogen daarom zeker niet in uw assortiment ontbreken. Capri-Sun inkopen kunt u voordelig doen via Frisdrank.com. Wij kopen slim in waardoor wij u altijd lage prijzen kunnen aanbieden.

Bovendien leveren wij snel uit onze eigen voorraad zodat u altijd op tijd bent voorzien van wat u nodig heeft. Daar zorgt onze klantenservice wel voor. Niet voor niets groeit Frisdrank.com razendsnel en kiezen steeds meer winkels voor deze frisdrankendistributeur.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01