Poms

poms

POMS

Elk moment viert u met POMS. POMS is een verrassende frisdrank met een heerlijke appelsmaak. De feestelijke smaak van deze frisdrank maken van elke slok POMS een sprankelend moment. Deze frisdrank komt van origine uit Marokko. In dat land is deze appelfrisdrank zeer populair en ook andere doelgroepen brengt het in haast tropische sferen.

Deze frisdrank mag daarom ook niet in uw assortiment ontbreken. Frisdrank.com is een van de eerste distributeurs die de Marokkaanse frisdrank POMS heeft geïntroduceerd in Nederland. Steeds meer groothandels en winkels nemen dit sprankelende drankje op in het assortiment. En niet zonder reden natuurlijk aangezien er steeds meer vraag naar POMS is vanuit de consument.

Frisdrank.com is een toonaangevende frisdrankendistributeur en levert alle dranken zoals POMS snel en voordelig. Door slim en groot in te kopen kunnen wij zeer lage inkoopprijzen bedingen. De kortingen die wij krijgen, geven wij aan u zodat u een meer dan interessante marge heeft. Daarnaast leveren wij snel uit voorraad zodat u altijd op zeer korte termijn ontvangt wat u nodig heeft. Wij sluiten onze diensten naadloos aan op uw logistieke operatie zodat wij u perfect ondersteunen.

Een merk van Coca Cola Company

POMS is ook internationaal een groot succes gebleken, daar heeft Coca Cola wel voor gezorgd. Deze Amerikaanse frisdrankengigant heeft POMS internationaal aanzienlijk laten groeien. Het Marokkaanse frisdrankje is onderhand in tientallen landen te verkrijgen en zo ook in Nederland.

Niet alleen mensen van Marokkaanse komaf of origine zijn zeer geïnteresseerd in deze frisdrank. Ook andere doelgroepen proeven de verrassende frisse smaak van dit bruisende appeldrankje in blik. Daarom groeit het frisdrankenmerk ook razendsnel in Nederland. Niet voor niets is het een frisdrank dat in steeds meer winkels te
verkrijgen is.

Heerlijke appelsmaak

POMS heeft een frisse appelsmaak en verder bevat een blikje POMS bruisend water, suiker, appelsap uit concentraat, citroenzuur en zoetstoffen. Lekker fris en lekker zoet dus. Het bruisende karakter brengt je gelijk in de goede stemming wanneer je er een slok van neemt.

Deze frisdrank uit Marokko gaat daarom goed samen met elke gelegenheid. Of iemand nu samen met vrienden gezellig uit is of wanneer iemand toe is aan een momentje voor zichzelf. Een heerlijke dorstlesser na fysieke activiteiten of heerlijk op een terrasje. Er is altijd wel een momentje voor POMS te bedenken.

Voordelige POMS aanbiedingen

Frisdrank.com is de plek waar u voordelig POMS kunt inkopen. Op deze manier bent u zeker van een voordelige prijs en heeft u de ruimte om interessante POMS aanbiedingen te doen. U heeft uw klanten daarnaast iets nieuws te bieden en bovendien trekt u op deze manier ook nieuwe doelgroepen naar uw locatie toe. Zo kunt u tevens verder groeien in uw segment.

Wij denken graag met u mee

Frisdrank.com denkt graag met u mee. Wij kennen de frisdrankenmarkt als geen ander en weten welke ontwikkelingen en kansen er zijn door onze intensieve contacten met de grote spelers in de markt. Graag adviseren wij u over alle trends en ontwikkelingen zodat u er als eerste bij bent en direct de kansen grijpt die voor het oprapen liggen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01