Baha Breeze

baha breeze

Baha Breeze Watermelon

Baha Breeze Watermelon

Baha Breeze Mango Pineapple

Baha Breeze Mango Pineapple

BAHA BREEZE

Ontspan, zit achterover en geniet van BAHA Breeze! Deze tropical drink is een vrolijk vruchtendrankje die u op
Caribische wijze opvrolijkt. Bij de eerste slok waant u zich direct op het strand van een fraai eiland, zodat het een
perfect drankje is om even een momentje voor uzelf te nemen.

De naam BAHA Breeze doet wellicht denken aan de immens populaire cocktail Bahama Breeze maar niets is minder waar. De vruchtendrankjes van BAHA Breeze zijn uiteraard alcoholvrij en niet-koolzuurhoudend zodat ze lekker drinkbaar zijn. Bovendien is BAHA Breeze laag in calorieën met slechts 19 kcal per 100ml. Het is daarom ook een erg verantwoorde keuze dus.

Frisdrank.com is voortdurend op zoek naar zowel gevestigde en opkomende merken die het verschil maken of gaan maken. Op deze manier heeft u uw klanten iets bijzonders te bieden zodat u bestaande klanten verrast en nieuwe klanten naar u toetrekt. En met de prijzen zit het ook wel goed omdat wij zeer goedkoop kunnen inkopen door onze innovatieve manier van werken. Alle voordelen geven wij aan u door zodat u zeker bent van een goede marge.

Tropische smaken BAHA Breeze

BAHA Breeze is in drie lekkere smaken verkrijgbaar, waaronder BAHA Breeze Mango Pineapple, een lekker verrassende zoetzure smaakexplosie. Met BAHA Breeze Tropical waant u zich echt op een tropisch eiland door de verschillende tropische vruchten die op geniale wijze zijn gemixt. BAHA Breeze Watermelon tenslotte is een ware dorstlesser maar wel met een vrolijke noot.

Niet-koolzuurhoudend

BAHA Breeze is een echt vruchtendrankje omdat het geen koolzuurhoudend water bevat. Dus voor jong en oud is
deze tropische verrassing een aanrader.

Laag in calorieën

Per 100ml is er slechts 4,5 gram suiker toegevoegd wat neerkomt op 19 kcal. Dit is slechts een fractie van veel andere vruchtendrankjes en frisdranken, dus daarmee is BAHA Breeze ook nog eens een verantwoorde keuze.

Daarmee is BAHA Breeze een heerlijke dorstlesser voor warme dagen. En mocht u even in een dipje zitten en een vrolijke oppepper kunnen gebruiken op een regenachtige dag, ook dan is BAHA Breeze een perfecte oplossing om uw gemoedstoestand flink te veranderen.

BAHA Breeze voordelig inkopen

Frisdrank.com is dé partij voor de voordelige inkoop van frisdrank, vruchtendranken en andere dranken op basis van een wel erg divers assortiment. Naast gangbare drankmerken heeft Frisdrank.com een uitgebreid assortiment opkomende merken die het verschil gaan maken in de komende periode. Op deze manier heeft u echt iets interessants te bieden aan uw klanten.

Bovendien koopt Frisdrank.com bijzonder slim in waardoor wij altijd lage prijzen kunnen garanderen. Door ons internationale netwerk kunnen wij immers dranken slimmer distribueren. Hier heeft u profijt van aangezien wij deze voordelen aan u geven. Met deze interessante marge houdt u nog meer geld over voor aantrekkelijke acties.

Wij denken altijd met u mee hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan uw groei. Daar komt onze uitgebreide kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk goed van pas. Wij delen onze kennis graag met u zodat u kunt profiteren van nieuwe kansen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01