Dubbelfrisss

Dubbelfrisss ice tea

Dubbelfrisss Icetea Peach Apple

Dubbelfrisss Icetea Peach Apple

Dubbelfrisss Greentea Lemon Lime

Dubbelfrisss Green Tea Lemon Lime

DUBBELFRISSS ICE TEA VERRASSEND LEKKER

Ice tea en de geweldige smaak van DubbelFrisss. Dat is een heerlijk verrassende combinatie. De fruitcombinaties van DubbelFrisss zorgen vaak al voor een ware smaakexplosie. In combinatie met ijsthee slaan de smaakpapillen vanzelfsprekend helemaal uit!

Frisdrank.com biedt alle varianten van DubbelFrisss Ice Tea aan en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij maken namelijk gebruik van ons slimme internationale inkoopsysteem waarbij wij DubbelFrisss Ice Tea altijd direct inkopen waar dit zo voordelig mogelijk is.

U profiteert van dit inkoopsysteem zodat u zeker weet dat u op deze manier voordelige prijzen heeft.

Ingrediënten DubbelFrisss Ice Tea

DubbelFrisss Ice Tea is een groene thee drank in combinatie met verfrissend vruchtensap. Zoals de naam al doet vermoeden worden er altijd twee soorten fruit gebruikt.

Met de groene thee ervaart de drinker 3 indrukwekkende smaken. Een echte verrassing en zeer verfrissend.

DubbelFrisss Ice Tea wordt gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. Daar krijgt het een heerlijk licht zoete smaak van maar toch is het bijzonder laag in calorieën. Het is daarom ook alleszins een bewuste keuze voor de gezonde drinker.

DubbelFrisss Ice Tea heeft geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Het wordt kort verhit om de lange houdbaarheid te garanderen. Een bewijs dat lekker ook echt gezond kan zijn.

DubbelFrisss Ice Tea smaken

DubbelFrisss Ice Tea is bizar verfrissend. Zoals zij in introductiecampagne aangaven dient de drinker te vergeten wat men over ijsthee en fruit weet. De 3 smaken bij elkaar maken het een heerlijke dorstlesser. Niet in de laatste plaats omdat er niet voor standaard fruitsmaken is gekozen.

Juist de exotische fruitsmaken maken DubbelFrisss Ice Tea zo lekker en bijzonder. Lemon-Lime voor een heerlijke lichtzure smaak of Peach-Apple voor een zoetzure smaakcombinatie.

Of exotischer met Passionfruit-Peach, twee smaken die elkaar uitstekend aanvullen. En tenslotte Mango-Guava wat de betekenis van exotisch naar een volgend niveau brengt.

Recyclebare verpakkingen

Ook DubbelFrisss Ice Tea wordt in recyclebare verpakkingen aangeboden. Geen enkele fabrikant kan achterblijven om de almaar groeiende afvalberg te reduceren. Verpakkingen van dranken zoals DubbelFrisss Ice Tea dragen voor een flink gedeelte bij aan de hoeveelheid afval die wij gezamenlijk produceren.

Daarom is het zo van belang dat fabrikanten hun verantwoordelijkheid nemen en zorgdragen voor vermindering van CO2. De verpakkingen zijn daarom recyclebaar en worden gebruikt om weer nieuwe verpakkingen te maken.

Voordelige DubbelFrisss Ice Tea

Frisdrank.com is één van de belangrijkste spelers op het gebied van dranken zoals DubbelFrisss Ice Tea. Wij kopen alle dranken slim in via onze internationale leveranciers. Op deze manier zijn wij in staat om DubbelFrisss Ice Tea zo voordelig mogelijk in te kopen.

U heeft er vervolgens geen omkijken meer naar aangezien u niet telkens prijzen hoeft te vergelijken. En dat komt doordat u zeker bent van een goede marge en uitstekende service.

Dit betekent niet alleen snelle levering uit voorraad maar ook het oplossen van uw problemen, of deze nu logistiek of anderszins zijn. Daarbij denken wij graag met u mee zodat u de kansen pakt die zich voordoen. Wij wijzen u er graag op.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01