Mentos

mentos

Mentos is een oer-Hollands snoepmerk en maakt tegenwoordig deel uit van het internationale snoepconcern Perfetti Van Melle (onder andere bekend van Chupa Chups, Fruittella en Klene drop). De combinatie van een zachte frisse binnenkant met een krokante buiten laag, verpakt in een handige rol met 14 snoepjes, maakt Mentos tot zeer gewild snoepgoed, niet alleen in Nederland maar in de hele wereld.

Frisdrank.com verkoopt naast frisdranken en andere dranken ook snacks zoals chips en snoep en Mentos mag daarom niet in het assortiment ontbreken. Wij zijn een trotse distributeur van dit Nederlandse snoepmerk en zetten dit af bij vele afnemers in verschillende landen.

Onze verfrissende aanpak uit zich in ons innovatieve internationale netwerk waarbij wij dagelijks producten betrekken waar zij momenteel het goedkoopst zijn. Op deze manier zijn wij in staat om u telkens zeer voordelige inkoopprijzen aan te bieden in combinatie met onze schaalvoordelen. Wij worden niet alleen geroemd om onze lage prijzen, maar ook om onze proactieve klantenservice en zeer snelle leveringen vanuit ons magazijn in Nederland.

Oer-Hollandse Mentos

Vandaag de dag is Mentos een sterk internationaal merk maar de roots liggen toch echt in Nederland. De Zeeuwse bakkersfamilie van Melle lag aan de basis van dit vernieuwende snoepgoed. De gebroeders van Melle vonden in Polen een zachte vruchtencaramel wat uiteindelijk de basis vormde van de beroemde Fruittella. Maar zij bedachten ook om daar een pepermuntvariant van te maken en zo werd in 1932 het eerste Mentos-snoepje gemaakt.

Het was gerust een doorbraak te noemen om de snoepjes in een rolverpakking aan te bieden. Ideaal voor onderweg dus en mede daardoor raakte de groei van het merk in een stroomversnelling. In 2001 bloeide het snoepjesmerk pas echt op, vooral ook internationaal, door een samenwerkingsverband aan te gaan met de Italiaanse snoepfabrikant Perfetti.

Mentos smaken

Tegenwoordig is Mentos vooral bekend om de vele soorten kauwgom die het aanbiedt. De bekende kauwgom potten bevatten diverse verfrissende smaken zoals Cool Mint, Green Mint en Pure Fresh Cherry.

Maar ook de snoeprollen zijn nog steeds echte klassiekers. Deze rollen bevatten kleine, platte bolletjes snoep met een gecoate buitenkant en een zachte binnenkant. De rolletjes bevatten 11 of 14 snoepjes. Mentos Mint en Mentos Fruit zijn uiteraard de meest bekende snoeprollen maar ook de smaken Rainbow, Choco & Caramel en Drop vinden gretig aftrek.

Snoepzakken

Mentos kent ook verschillende snoepzakken met 100 snoepjes van uw favoriete snoepgoed zoals Mint, Fruit, Mini Fruit of Pepermuntballen. Perfect om uit te delen of voor tijdens feestjes. Ook zijn deze snoepzakken uitermate geschikt om uw snoep pot thuis of op kantoor bij te vullen.

Mentos voordelig inkopen

Frisdrank.com is een snelgroeiende distributeur van (fris)dranken en snacks. Met Mentos hebben wij ons assortiment snoepgoed verrijkt met een oer-Hollands merk. Op deze manier kunnen wij u echt alles aanbieden rondom dranken en snacks.

Wij zijn zeer goed ingevoerd door ons brede netwerk met de grootste spelers in de markt. Daarom horen wij als eerste van nieuwe ontwikkelingen en deze kennis geven wij maar al te graag door aan u zodat u snel kunt inspelen op trends.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01