snickers

SNICKERS

Snickers is zonder twijfel een klassieker voor chocolade liefhebbers met de onmiskenbare pindasmaak mét echte
pinda’s. Niet voor niets stilt deze chocolade snoepreep stevige trek en is het ongekend populair. Een Snickers
chocoladereep zorgt net voor dat beetje extra kracht wanneer men dat nodig heeft en is daarom een maar al te
gewild tussendoortje.

Frisdrank.com staat al bekend als voorname distributeur van frisdrank en andere dranken zoals water, energy drinks, koffie, vruchtensappen en chocolate drinks. Met het toevoegen van snacks zoals chips en snoep hebben wij ons assortiment flink uitgebreid zodat u alles in een keer bij ons kunt betrekken. Bovendien bieden wij een verrassende
mix van A-merken en opkomende merken zodat u altijd een interessant assortiment heeft.

Wij zijn in staat om alle producten zoals de gevulde chocoladerepen van Snickers zeer voordelig aan u aan te bieden. Dat komt allereerst door onze schaalvoordelen zodat wij aantrekkelijke prijzen kunnen bedingen. Daarnaast werken wij op een verfrissende manier waarbij wij onze producten daar kopen waar het meeste voordeel geboden wordt. Op deze manier bent u verzekerd van altijd voordelige prijzen met een bovengemiddelde marge.

Snickers stilt stevige trek

‘Je bent jezelf niet als je trek hebt’ is zeker waar en Snickers chocolade zorgt voor een lekkere energie boost wanneer dat even nodig is. Wanneer men laag in zijn energie dan komt zo’n oppepper goed van pas. De gevulde chocoladereep bevat een combinatie van nougat, karamel en pinda’s en is omhuld met een laag melkchocolade. Deze gevulde chocoladereep heeft daarom een zeer unieke smaak waardoor het echt genieten is.

Snickers smaken

Snickers kent verschillende varianten naast de klassieke gevulde chocoladereep. Allereerst zijn er Snickers Minis, Miniatures en verpakkingen waarin twee kleine repen zitten. Qua smaken zijn er ook varianten met amandelen, hazelnoten, pindakaas en de Snickers Crispy uiteraard.

Daarnaast is er ook Snickers ijs en sinds kort zijn er ook Snickers Drinks, heerlijke chocolate drinks die de smaak van Snickers nauw evenaren. Een uitstekende opkikker uit een flesje dus.

Andere gevulde chocoladerepen

Snickers is onderdeel van Mars Company en hoort daarom bij een selectie razend populaire candy bars die gretig aftrek vinden in de wereld. De andere candy bars en chocolade snoepjes zijn Mars, Twix, Bounty, Milky Way, M&M’s en Maltesers. Daarom is er altijd wel een favoriet rondom chocolade snoepgoed voor iedereen.

Snickers voordelig inkopen

Bij Frisdrank.com koopt u Snickers voordelig in maar ook het andere chocolade snoepgoed van Mars Company kunt u bij ons met voordeel inkopen. Naast deze candy bar bieden wij u ook Mars, Twix, Bounty, Milky Way, M&M’s en Maltesers aan zodat u alles op een plek kunt betrekken.

Door onze schaalvoordelen en nieuwe manier van distributie kunnen wij als geen andere aantrekkelijke prijzen bedingen. U bent zo altijd zeker van lage prijzen zodat u niet telkens prijzen hoeft te vergelijken. Ons voordeel geven wij aan u zodat u een interessante marge heeft.

Alle producten hebben wij op voorraad in ons magazijn in Nederland en wij kunnen daarom zeer snel aan u leveren. Onze klantenservice staat erom bekend alles op alles te zetten dat u op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01