coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

LAYS CHIPS

Lays staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en bijzondere smaken. Het is daarom een favoriet onder consumenten. Met een veelzijdig assortiment, van klassiekers zoals Naturel en Paprika tot innovatieve smaken, biedt dit mondiale chipsmerk voor ieder wat wils.

Met Frisdrank.com kunt u deze topkeuze in chips direct aan uw assortiment toevoegen. Wij hebben immers een bijzonder assortiment van A-merken en opkomende merken. Profiteer van onze lage prijzen en geniet van de uitmuntende klantenservice om snel aan u te kunnen leveren. Verrijk uw aanbod met de smaak van succes!

Marktleider Lays

Lays Chips is misschien wel het meest herkenbare en populaire snackmerk ter wereld. Oprichter Herman Lay begon in de jaren '30 in de Verenigde Staten met het verkopen van chips uit de achterbak van zijn auto. Dit bescheiden begin markeerde de start van een toonaangevend chips merk.

Het succes van het merk komt ten eerste door de innovatieve marketingstrategie van Herman Lay door de directe verkopen aan detailhandelaren in plaats van via groothandels. Zo werden sterke relaties met winkeliers opgebouwd wat bijdroeg aan de groei van het merk.

In 1961 fuseerde het chipsmerk met Frito's waardoor Frito-Lay ontstond. Door deze fusie versterkte de positie van beide merken aanzienlijk waardoor nieuwe smaken en varianten op de markt konden worden gezet. Zo vestigde dit nieuwe concern zich als de leider in de snackindustrie.

Chips als inspiratie

Lays wil mensen verbinden door gedeelde momenten van plezier. Lays wil daarom een zeer breed scala aan smaken aanbieden. Vaak zijn deze smaken geïnspireerd op regionale keukens en lokale voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat het merk geliefd is over de hele wereld.

Lays heeft zich ontwikkeld van een klein, lokaal chipsmerk tot een mondiale marktleider in de snackindustrie. Hun grootste sterkte is het vermogen om zich aan te passen aan voorkeuren van mensen. Dat heeft er toe geleid dat het steeds nieuwe doelgroepen voor zich heeft weten te winnen.

Lays Chips smaken

Lays Chips biedt een breed scala aan smaken aan. De meest populaire smaken zijn Naturel, Paprika, Cheese & Onion, Barbecue, Sour Cream & Onion, en Salt & Vinegar. Naast deze best sellers op het gebied van chips introduceert het mondiale chipsmerk ook regelmatig nieuwe smaken. Soms zijn deze tijdelijk maar altijd geïnspireerd door regionale keukens en lokale smaakvoorkeuren.

Lays Chips voordelig inkopen

Lays Chips mag uiteraard als topmerk in chips niet ontbreken in uw assortiment. Bij Frisdrank.com begrijpen wij uw behoefte om uw klanten steeds te verrassen met nieuwe merken waarbij u ook kunt vertrouwen op de kracht van sterke A-merken. Ons assortiment zal uw klanten altijd verrassen en hen voortdurend laten terugkomen naar u. Frisdrank.com staat als partner voor u klaar om uw assortiment een boost te geven. Wij denken graag met u mee. Door onze unieke manier van werken kunt u ook altijd vertrouwen op lage prijzen. Daarnaast zorgt onze klantenservice afdeling altijd voor een snelle en betrouwbare levering. Partner met ons en laat uw bedrijf groeien met de populaire smaken van Lays Chips.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01