Hero

Hero

HERO PASSIE VOOR FRUIT EN VRUCHTENSAPPEN

Hero is al meer dan 100 jaar een begrip in Nederland op het gebied van fruitproducten. De producten van Hero bewijzen de passie voor fruit van dit bedrijf. Naast de alom bekende jams en desserts van Hero maakt het van origine Zwitserse bedrijf ook vruchtendranken en fruitsappen.

Frisdrank.com is dé expert in Hero fruitsappen. Door ons slimme Europese inkoopsysteem zijn wij in staat om Hero fruitsappen zeer voordelig in te kopen. Bovendien leveren wij altijd vanuit onze voorraad zodat u uw bestelling razendsnel binnen heeft.

Daar kunt u blind op vertrouwen. Niet voor niets kopen steeds meer groothandels en distributeurs Hero fruitsappen in via Frisdrank.com.

Fruitsap van Hero

Er zijn ondertussen meer dan 50 soorten Hero producten verkrijgbaar. Jams voor op brood, zoetigheden als dessert en uiteraard ook fruitsappen om te drinken. Hero onderscheidt zich met kwalitatieve ingrediënten zoals echt fruit.

De kennis en ervaring rondom fruit is ongekend om vooral gezonde dranken te maken. Zo bestaan de meeste dranken van Hero uit 100% fruit. Alleen de lekkerste fruitsoorten worden geselecteerd om het lekkerste sap te maken.

Het is daarmee een drank die perfect past bij de wens om gezonder te leven. Bovendien is het fruit van Hero vol van smaak. Dat merkt u direct wanneer u het drink. De smaak is immers zo puur mogelijk.

fruitsap smaken

Hero maakt het heerlijkste sap van verschillende soorten fruit. Het bedrijf staat met name bekend om de lekkere appel- en sinaasappelsap. Ook maakt Hero vruchtensap van onder andere rode druif.

Naast vruchtensap maakt het Zwitserse fruitbedrijf heerlijke groentesappen, zoals tomatensap. Deze sap bestaat uit sappige tomaten en een snufje zout. De tomaten zijn met zorg geselecteerd zodat u alleen tomatensap drinkt die vol van smaak is.

Ook groentesappen houdt de fabrikant het liefst zo puur en natuurlijk mogelijk. Toch ontwikkelt Hero ook nieuwe smaken zoals gekruid tomatensap met extra kruiden en specerijen. Uitermate geschikt voor mensen die net even iets meer smaak willen.

Goedkoop inkopen

Door het slimme inkoopsysteem van Frisdrank.com zijn wij in staat om Hero vruchtenstappen zeer voordelig in te kopen. Op deze manier houdt u er een uitstekende marge aan over die u in staat stelt om aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

Zo kunt u meer traffic naar uw locatie toetrekken, zowel bestaande als nieuwe klanten. Bovendien houden wij ook alle producten in grote aantallen op voorraad zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over snelle leveringen. U kunt vertrouwen op het innovatieve logistieke systeem van Frisdrank.com.

Meedenken over ontwikkelingen

Frisdrank.com denkt graag met u mee over trends en ontwikkelingen. Door onze intensieve contacten worden wij vaak als eerste op de hoogste gesteld van nieuwe kansen. Niet alleen als het gaat om nieuwe smaken, maar ook rondom andere vruchtensappen en dranken.

Zo stellen wij u in staat om nog sneller en gerichter in te springen op nieuwe kansen in de markt. Zodat u uw klanten kunt blijven verrassen met nieuwe producten. Op deze manier weten uw klanten u nog beter te vinden wanneer zij op zoek zijn naar uitbreiding van hun assortiment. Frisdrank.com is daarom graag uw nummer 1 partner op het gebied van dranken.

Bezoek ons online en offline.

op de hoogte blijven van acties en fris nieuws?
Contact

Bezoekadres:
Frisdrank.com
Industrieweg 156b 
5683 CG  Best

Postadres:
Frisdrank.com
Postbus 635
5600 AP  Eindhoven

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01