Red Bull

red bull

RED BULL GEEFT JE VLEUGELS

Red Bull geeft je vleugels!” is de bekende reclameslogan van Red Bull. Het was de eerste energiedrank die over de hele wereld commercieel is uitgerold. Deze Oostenrijkse energiedrank geeft een stevige energie boost. Het is mateloos populair onder jongeren in het uitgaansleven.

Met deze energiedrank kan men net iets langer doorgaan. Daarom wordt het ook dikwijls door sporters gebruikt. Frisdrank.com is één van de voornaamste leveranciers van deze energiedrank.

Wij kunnen deze energiedrank groot inkopen via ons Europese inkoopsysteem. Daarom kunt u het voor een zeer voordelige prijs inkopen. Frisdrank.com houdt een aanzienlijke voorraad aan waaruit wij snel aan u kunnen leveren.

Naamsbekendheid Red Bull

Niet voor niets doet Red Bull veel aan sportsponsoring. Denk aan een eigen Grand Prix Formule-1 team en voetbalclubs in de Oostenrijkse en Duitse voetbal competities.

Ook sponsort Red Bull veel sport evenementen. Zoals de Red Bull Air Race, hardloopwedstrijd Wings for Life en motorcrosswedstijd Red Bull Knock Out. Het energiedranken merk doet er alles aan om hun naamsbekendheid zo hoog mogelijk te houden.

Niet voor niets is het energiedranken merk top-of-mind bij de meeste mensen. Het is vaak het eerste energiedranken merk dat zij noemen. De verkoop van Red Bull gaat daarom nagenoeg automatisch.

Red Bull smaken en soorten

Hoeveel cafeïne in Red Bull? Het pure alpenwater is de basis van deze energiedrank. Daarnaast bevat het diverse ingrediënten die een stimulerende werking hebben op uw lichaam. Zoals het aminozuur taurine, niacine, vitamine B6, kleurstof karamel en stimuleert lichaam en geest.

Deze ingrediënten dragen bij aan een afnemende vermoeidheid en een uitstekende stofwisseling. Hierdoor bevordert Red Bull de concentratie en alertheid. Dat consumenten steeds minder graag suikers en calorieën binnenkrijgen is bij het Oostenrijkse energiedranken merk ook duidelijk.

Naast de Regular versie biedt het energiedranken merk ook Sugarfree en Zero aan. Daarnaast verkoopt het merk ook enkele specials, zoals Geel, Rood, Blauw en Wit. Zo is er wel een smaak voor iedereen!

Duurzaamheid Red Bull

Red Bull werkt ook zeer duurzaam. Zo is een blikje oneindig recyclebaar. Er wordt slechts gerecycled aluminium gebruikt bij de vervaardiging van blikjes. Tevens is de productie volledig duurzaam.

Red Bull realiseert veel minder uitstoot van CO2. Het gebruikt ook gerecyclede materialen zoals karton om de producten te verpakken en vervoeren. Daarnaast is er bewust voor blikjes gekozen als verpakkings materiaal.

Dit bespaart 20-40% ruimte tijdens het transport ten opzichte van plastic of glazen flessen. Tenslotte zijn nagenoeg alle koelvakken van het merk energie besparend. Zo wordt er ook op deze manier maar liefst 45% aan energie bespaard.

Voordelige Red Bull ENERGY DRINK

Frisdrank.com levert Red Bull snel en voordelig. Wij houden een grote voorraad van deze energiedrankjes aan waardoor wij razendsnel aan u kunnen leveren. Ons innovatieve logistieke systeem zorgt ervoor dat u uw bestelling in no time binnen heeft.

Bovendien kunt u energiedrankjes voordelig inkopen via Frisdrank.com. Ons slimme inkoopnetwerk zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt. U behoudt op deze manier uw marge. Zo kunt u aantrekkelijke aanbiedingen doen om nieuwe (en bestaande) klanten naar uw locatie te trekken.

Frisdrank.com denkt graag met u mee. Zoals over hoe u inspringt op interessante kansen die wij in de markt ontdekken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01