Fernandes

Fernandes

FERNANDES SOFTDRINKS VOOR EEN FEESTELIJK GEVOEL

Fernandes is al meer dan 100 jaar een begrip. Hét frisdrankmerk van Suriname en bekend om de kleurrijke flessen en blikjes gevuld met exotische smaken. Maar het is niet alleen een begrip in Suriname maar over de hele wereld. Het is op steeds meer locaties te verkrijgen, ook in Nederland.

Fernandes Softdrinks is verkrijgbaar in 9 smaken en staat echt voor de Surinaamse manier van leven. Niet voor niets tovert deze Surinaamse frisdrank bijna bij iedereen een glimlach tevoorschijn. Ook Frisdrank.com biedt Fernandes aan.

Door slim in te kopen zijn wij in staat om deze Surinaamse softdrink voor voordelige prijzen direct uit voorraad te leveren. Op deze manier bent u zeker van snelle levering en lage prijzen. Een win-win situatie dus.

Surinaamse trots

Aan het begin van de 20e eeuw startte de familie Fernandes het familiebedrijf met een winkeltje in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Pas in de jaren ’30 richtte het familiebedrijf zich ook op frisdrank.

Eerst door het exclusief bottelen van Coca Cola voor de Surinaamse markt. Later heeft de familie Fernandes ook hun eigen frisdrankenmerk gelanceerd. En tot groot succes. Naast de klassieke Cherry Bouquet smaak kwamen al snel Cream Ginger, Golden Orange en Green Punch op de markt.

Pas in de jaren ’70 werd Fernandes ook officieel in Nederland geïntroduceerd, samen met een nieuwe smaak: Super Pineapple. Het familierecept van Fernandes is het best bewaarde geheim van Suriname. Er is maar 1 de enige echte!

Fernandes SMAKEN

De klassieker is zonder enige twijfel Cherry Bouquet. Het is niet alleen de eerste Fernandes smaak die werd geïntroduceerd, maar het is ook de meest populaire drank. De kersen zijn altijd op smaak en het is het perfecte drankje om je dag goed te maken.

Was Fernandes voorheen alleen in Surinaamse toko’s te verkrijgen, tegenwoordig is het in nagenoeg elke supermarkt te krijgen. Deze softdrink is in 9 verschillende Fernandes smaken verkrijgbaar. Naast dat het heerlijk smaakt staat het ook voor een relaxte lifestyle.

No spang betekent ‘maak je niet druk’ in het Surinaams en lijkt onlosmakelijk verbonden met deze frisdrank. Fernandes Softdrink staat ook voor Family, Food en Fissa, ofwel Feest!

Surinaamse roots

Fernandes Softdrinks is de belangrijkste frisdrank uit Suriname. Iedereen met Surinaamse roots of die er op vakantie is geweest kent de smaak van deze frisdrank. Superzoet natuurlijk maar het geeft je wel het juiste tropische gevoel. Velen zijn er mee opgegroeid en daar dankt het zijn populariteit aan onder de doelgroep met Surinaamse roots.

Daarnaast wordt de doelgroep ook steeds groter. Omdat het zo breed verkrijgbaar is maken steeds meer mensen kennis met deze vrolijke frisdrank uit Suriname. Het is daarom een frisdrank die niet in uw assortiment mag ontbreken.

Voordelig Fernandes kopen

Frisdrank.com is dé specialist op het gebied van frisdranken. Naast de grote merken kijken wij heel specifiek naar speciale doelgroepen en opkomende frisdranken. Fernandes Softdrinks is een merk dat zowel snel groeit en ook een bijzondere doelgroep kent.

Daarom is het een kans die u niet aan u voorbij mag laten gaan. Bovendien koopt Frisdrank.com slim in. Wij kunnen deze Surinaamse frisdrank met voordeel inkopen waar u van profiteert.

U breidt uw assortiment uit met iets bijzonder en kunt dit ook nog eens voor een voordelige prijs doen. Het mes snijdt duidelijk aan twee kanten met Fernandes Softdrinks.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01