AA Drink

AA sportwater

AA SPORTWATER ENERGY BOOST VOOR SPORTERS

AA Sportwater is een nieuwe drankenlijn van AA waar wij als Frisdrank.com veel potentie in zien. AA Sportwater richt zich veel meer op de flow waarin men zit, tijdens het sporten, werken of wanneer men creatief bezig is.

De doelgroep van deze sportdrank is daarom een stuk breder dan AA Drink zelf. Het is veel meer een drank voor elk moment van de dag wat zorgt voor een boost waar men ook mee bezig is. Frisdrank.com levert AA Sportwater met voordeel aan door onze slimme manier van inkopen.

Wij zijn zo in staat om dit sportdrankje voordelig aan te bieden waarbij wij snel en gemakkelijk kunnen leveren. Niet voor niets kopen vele groothandels en distributeurs AA Sportwater al via Frisdrank.com in.

Geen suikers en calorieën

De elektrolyten in AA Sportwater houden de vochtbalans in het lichaam op peil. Zo wordt water snel opgenomen door het lichaam. Bovendien is AA Sportwater in tegenstelling tot veel andere sportdranken volledig suikervrij. Er zitten geen calorieën in deze sportdrank.

Daarnaast zit AA Sportwater boordevol nuttige mineralen zoals magnesium, kalium, calcium en natrium. Het is daarom ook een zeer nuttige aanvulling op het dagelijkse dieet. Bovendien bevat AA Drink Sportwater géén caloriëen en géén koolzuur. Op deze manier weet men zeker dat men geen noodzakelijke voedingsstoffen tekort komt.

AA Sportwater smaken

AA Sportwater is in 4 verschillende smaken te verkrijgen: cactus, berries, lemon en melon. Het bevat zuiver water dat wordt aangevuld met een verfrissende fruitsmaak met alleen de elektrolyten die men verliest tijdens bepaalde (intensieve) activiteiten.

AA Sportwater brengt op deze manier het lichaam weer volledig in balans. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. En het is nog lekker ook door de verfrissende fruitsmaak. Naast de 4 verrassende fruitsmaken is er ook Sportwater H2O verkrijgbaar.

Dit is puur water met mineralen en zonder smaak. Door de zuivere samenstelling is het water zo accuraat mogelijk geschikt om voor zowel voor, tijdens als na het sporten.

Voordelig AA Sportwater kopen

Het is duidelijk dat AA Sportwater voor een betere balans zorgt. Niet alleen voor de sporter maar voor iedereen wat de lichaamsactiviteit ook is. Het helpt iemand om meer instinctief en gefocust te zijn vol met vertrouwen.

Niet voor niets verwachten wij dat de vraag naar AA Sportwater snel zal toenemen. Daarom is het fijn om te weten dat Frisdrank.com AA Drink Sportwater ook zeer voordelig kan aanbieden. Dit kan door het slimme internationale inkoopsysteem van ons.

Wij kopen AA Sportwater zo voordelig mogelijk in zodat u de ruimte heeft om aantrekkelijke aanbiedingen te doen, of simpelweg uw marge kunt verbeteren.

Gemakkelijke inkooppartner

Frisdrank.com is al de inkooppartner voor vele groothandels en distributeurs in Europa. Zij kozen voor het voordeel, snelheid en gemak dat wij bieden, maar vooral ook voor de excellente service die wij bieden. Wij denken met u mee. Niet alleen rondom de operationele activiteiten van uw bestellingen maar wij adviseren u graag waar het kan.

Wij attenderen u op opkomende merken, trends en nieuwe kansen. Daarnaast is ons assortiment zeer breed zodat u slechts één inkooppartner nodig heeft op het gebied van dranken zoals AA Sportwater. Dat bespaart u weer een hoop regelwerk.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01