NIEUW A-MERK
scherpe prijs
snelle levering
GEEF EEN IMPULS AAN UW ASSORTIMENT!

LAAT U VERRASSEN DOOR MARS CHOCOLATE DRINKS!

De chocolate drinks van Mars zijn bezig aan een snelle opmars om een grote hit te worden in Nederland op het gebied van lekkere tussendoortjes. Een uitgelezen kans om in te springen op dit succes.

DIRECT LEVERBAAR UIT VOORRAAD

ZEER VOORDELIGE PRIJZEN

UITMUNTENDE KLANTENSERVICE

EEN CONTINU VERRASSEND 
ASSORTIMENT IS DE UITDAGING

Het blijft altijd een van de grootste uitdagingen om traffic naar uw locatie te trekken. Door dit met vernieuwende producten te doen, trekt u bovendien nieuwe doelgroepen aan.

MAAK HET VERSCHIL MET
MARS CHOCOLATE DRINKS
MAAK HET VERSCHIL MET MARS CHOCOLATE DRINKS

DIVERSE SMAKEN

Mars chocolate drinks zijn er in diverse smaken om zo veel mogelijk mensen aan te spreken. Naast Mars drink zijn er ook de volgende chocolate drinks: Twix drink, Snickers drink, Bounty drink, Milky Way drink, Maltesers drink, M&M’s peanuts drink en M&M’s choco drink.

Bovengemiddelde MARGES

Aangezien wij bijzonder efficiënt werken met zeer korte lijnen zonder tussenhandel zijn onze prijzen zeer laag. Onze schaalvoordelen geven wij maar al te graag door aan u zodat wij u altijd bovengemiddelde marges kunnen bieden.

CONCURRENTIEVOORDEEL

Doordat Mars chocolate drinks pas recent op de Nederlandse markt is geïntroduceerd, heeft u een groot voordeel ten opzichte van uw concurrentie waardoor u meer verkeer naar uw locatie trekt. Daarbij trekt u bovendien nieuwe doelgroepen naar uw locatie aan.

hoe werkt het?

1. VRAAG DE PRIJSLIJST AAN

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan zodat u zelf ziet hoe aantrekkelijk onze marge is.

2. Meld u aan als klant

Registreert u zich als klant zodat u direct onze producten kunt bestellen.

3. Bestel uw producten

Bestel eenvoudig de door u gewenste producten via onze site of per telefoon.

WIJ LEVEREN NIET ALLEEN DRANKEN. WIJ HELPEN U TE EXCELLEREN.

• Meerdere A-merken
• Meer dan 1.000 klanten
• Meer dan 1.000.000 producten geleverd

MARS CHOCOLATE DRINKS

bounty

m&m choco

m&m peanut

Maltesers

mars

milky way

snickers

twix

BESLIS NU EN ONTVANG VANDAAG NOG DE BESTE PRIJS.

TOP 5 ANTWOORDEN OVER MARS CHOCOLATE DRINKS

Wat is de houdbaarheid van de producten?

Het gaat bij de Mars chocolate drinks om lang houdbare producten met een houdbaarheidsdatum van 270 dagen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze snel over de houdbaarheidsdatum raakt waardoor u uw marge slim kunt beschermen.

Wat zijn de ingrediënten van de Mars chocolate drinks?

Alle Mars chocolate drinks bestaan uit magere melk, water en pure cacaopoeder. Afhankelijk van de specifieke smaak worden karamel, vanille-extract, glucosestroop en/of palmolie toegevoegd. Daarom wordt de smaak van de originele candy bars zeer nauwkeurig geëvenaard.

Welke varianten zijn er verkrijgbaar?

De Mars chocolate drinks zijn in acht verschillende smaken te verkrijgen: Mars drink, Twix drink, Snickers drink, Bounty drink, Milky Way drink, Maltesers drink, M&M’s peanuts drink en M&M’s choco drink. Alle smaken zijn in flesjes van 350 ml verkrijgbaar.

Hoe snel worden producten geleverd?

Wij leveren direct vanuit ons Nederlandse magazijn en deze producten zijn in grote getalen op voorraad. Daarom zijn wij meestal in staat om direct de volgende werkdag aan u te leveren. Onze klantenservice staat erom bekend om zo snel mogelijk aan uw vraag te voldoen.

In welke verpakkingen worden de drankjes aangeboden?

De Mars chocolate drinks worden aangeboden in handige PET-flesjes van 350 ml zodat het een perfect tussendoortje is voor thuis of onderweg. De flessen zijn bovendien voorzien van een praktische en hygiënische sportdop waardoor de fles gemakkelijk af te sluiten is.

De flessen zijn geseald per 8 flesjes en op een pallet passen 189 packs (1.512 flesjes per pallet). Op een pallet kunnen eventueel verschillende smaken worden gecombineerd. In een vrachtwagen passen overigens 32 pallets.

spring in op de opmars van mars chocolate drinks

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01