Frisdrank com merk planet brownie

Planet Brownie

Planet brownie traybox uncut

2,35 kg tray uncut

Planet brownie traybox 24 slice

2,35 kg tray 24 slices

Planet brownie traybox 35 slice

2,35 kg tray 35 slices

Planet brownie traybox 130 slice

2,35 kg tray 130 slices

Planet brownie traybox 260 coffeebite

2,35 kg tray 260 bites

PLANET BROWNIE

Door een steeds grotere variëteit van smaken is de browniemarkt de afgelopen jaren flink gegroeid. Ook zijn er steeds meer kwalitatieve opties die inspelen op het groeiende bewustzijn rondom duurzaamheid en ethiek. Planet Brownie is zo’n nieuw merk dat zich met handgemaakte brownies richt op de premium markt.

Daarom is Planet Brownie een uitstekende aanvulling op uw assortiment. Dat ze handgemaakt zijn proeft u direct. Deze overheerlijke brownies verrassen niet alleen de smaakpapillen, maar dragen ook hun steentje bij aan een betere wereld.

Bij Frisdrank.com zijn wij er trots op dat we Planet Brownie aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Wij kunnen deze delicatesseproducten bovendien voordelig aanbieden waarbij u razendsnel en eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Handgemaakte brownies 

De heerlijke vierkante brownies van Planet Brownie verwennen niet alleen de smaakpapillen, maar maken de wereld ook een beetje mooier. Bij Planet Brownie geloven ze namelijk in plezier. Daarom worden deze brownies met de hand gemaakt door de beste ambachtslieden die plezier hebben in hun werk.

Hierbij gebruikt Planet Brownie hazelnootolie en natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Deze zijn halal gecertificeerd, waardoor iedereen altijd brownies kan eten, ongeacht dieetvoorkeur. Het plezier stopt echter niet bij het genot van deze brownies. Het strekt zich uit tot de hele planeet inclusief dieren, ambachtslieden en de natuur.

Eerlijk genieten van brownies 

Op onze planeet streven we naar eerlijkheid en rechtvaardigheid en dat vormt ook de basis van het bedrijf. Bij Planet Brownie profiteert iedereen van het succes. Het is immers een magische plek waar gelijkheid de hoogste prioriteit heeft. Bij elke verkochte verpakking gaat 10 eurocent naar de Stichting Planet Brownie Foundation.

Daarbij gelooft Planet Brownie in volledige transparantie. Zij laten precies zien waar het product wordt gemaakt, hoe het wordt geproduceerd, waar de ingrediënten vandaan komen, en wie er van profiteert.

Een betere wereld 

Het succes van Planet Brownie werkt als brandstof voor de hele wereld. De wereld wordt immers een betere plek wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt. De opbrengst van Planet Brownie wordt gedeeld met een goed doel dat dezelfde waarden heeft en ook een bijdrage wil bijdragen aan een betere wereld. Door de combinatie van enthousiaste mensen met een eerlijke instelling, ontstaat de unieke smaak van een wereld waarin iedereen kan geloven.

Planet Brownie voordelig inkopen

Zo’n mooi merk als Planet Brownie mag niet ontbreken in het assortiment van Frisdrank.com en ook niet in het uwe. Door onze inkoopvoordeel kunnen wij dit browniemerk voordelig aan u aanbieden. Zo kunt u uw assortiment aanvullen met een leuk, nieuw merk en houdt u er bovendien een interessante marge aan over.

Bij Frisdrank.com leveren wij direct uit voorraad vanuit ons magazijn in Nederland zodat wij Planet Brownie altijd zeer snel kunnen leveren. Wij sluiten onze leveringen naadloos aan op uw logistieke voorkeuren zodat u nooit zonder producten komt te zitten. Bovendien staat onze klantenservice altijd paraat om uw vragen te beantwoorden. Wij zorgen er zo voor dat u altijd kunt excelleren!

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01