stirr

Stirr Hard SeLTzer

STIRR

STIRR is een nieuwe hard seltzer van Nederlandse bodem, een verfrissend licht-alcoholisch drankje op basis van gedistilleerde smaken. Dit zomerse drankje is gemaakt van bruiswater met fruitsmaak en gedestilleerd in de Schiedamse ketels van Onder de Boompjes. Dit alles zorgt voor een onovertroffen smaakbeleving.

Niet alleen is STIRR lekker en verfrissend, het past ook in een gezonde leefstijl. Het bevat slechts 5% alcohol en alleen natuurlijke suikers, waarbij een blikje STIRR toch slechts 70 calorieën bevat. Daarom is STIRR perfect om te socializen, gezonder te leven, te presteren, op avontuur te gaan en natuurlijk om dichtbij jezelf te blijven.

STIRR is de perfecte hard seltzer om helemaal tot jezelf te komen. Deze licht-alcoholische drank mag zeker niet in uw assortiment ontbreken. U kunt STIRR voordelig inkopen via Frisdrank.com. Door onze vernieuwende manier van werken kunnen zij u zeer lage prijzen aanbieden waardoor u zeker bent van een uitstekende marge. Bovendien leveren wij altijd razendsnel uit onze voorraad in Nederland.

Frisse hard seltzer

Er worden steeds meer hard seltzers gelanceerd over de hele wereld. De smaken van STIRR zijn echter wel bijzonder en komen rechtstreeks uit Schiedamse ketels. Deze drankjes bevatten slechts 5% alcohol waardoor het perfect past bij een gematigde drinker bij sociale evenementen.

Een groot voordeel van STIRR is dat het geen kunstmatige toevoegingen zoals aroma’s bevat. Er worden alleen natuurlijke suikers toegevoegd en het alcoholische drankje bevat geen gluten. Het is daarom een gemakkelijk drankje dat je uitstekend kunt drinken zonder je zorgen te hoeven maken om het een of ander.

En dan praten we voor een groot deel ook over de calorieën. Een blikje STIRR van 25 cl bevat slechts 70 kcal. Daarom is het een gezond alternatief voor andere alcoholische drankjes en het is nog lekker verfrissend ook. Niet voor niets is het de perfecte refresher voor het momentje voor jezelf of tijdens een social event.

Verfrissende smaken

STIRR wordt aangeboden in drie verrassende smaken: Taste the Indian Summer, Take a Sip of the Forbidden Fruits en Step Into a Sparkling Asian Oasis.

Taste the Indian Summer heeft een combinatie van sinaasappel en kardemom. Verfrissend en fruitig, maar ook toch lekker spicy. Take a Sip of the Forbidden Fruits heeft een verrassende smaakcombinatie van framboos en appel. Door de combinatie van zoet en zuur slaan de smaakpapillen daadwerkelijk op hol. Ook Step Into a Sparkling Asian Oasis is een smaaksensatie door de combinatie van limoen en jasmijn.

Voordelig STIRR kopen

Frisdrank.com is een toonaangevende leverancier van allerlei drankjes, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Door het slim inkopen is Frisdrank.com altijd in staat om alle dranken zeer voordelig aan te bieden. Op deze manier bespaart u een hoop geld en uitzoekwerk omdat u erop kunt vertrouwen dat u nooit te veel betaalt.

Snelle levering uit voorraad

Frisdrank.com houdt een grote voorraad aan in Nederland, zo ook voor de verschillende hard seltzer drankjes van STIRR. Op deze manier kunnen wij razendsnel leveren in combinatie met ons slimme logistieke systeem.

Als drankendistributeur staat klantenservice hoog in het vaandel bij ons. Wij maken het onmogelijke mogelijk en zorgen ervoor dat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op uw wensen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01